BARNEVELD - Het Terschuurse MasterMix en verhuist naar De Landweer op Harselaar-West in Barneveld.  

Op de locatie waar beide bedrijven zich vestigen, is al de paneermeelfabriek operationeel. ECS is producent van grote volumes paneermeel. MasterMix is de mengerij waar onder meer kruidenmengsels, sauzen en (patat)coatings worden geproduceerd voor de vis-, vlees-, aardappel-, pluimvee-, vega- en snackindustrie.

Beide bedrijven zijn eigendom van de ondernemers John Dokter, Bjorn Dokter en Erik van den Brink. De holding waar de ondernemingen onder vallen is bekend onder de naam De Korrel Beheer BV. Deze naam werd vorig jaar gewijzigd naar DKB, partner in Foodsolutions.

DKB is daarnaast volop bezig met de verbouwing van het nieuw aangekochte pand naast de reeds operationele paneermeelfabriek op De Landweer in Barneveld. Hier zal MasterMix zich vestigen zodat het bedrijf beide takken op één locatie samenbrengt. Overigens zal ook de productielocatie in Terschuur operationeel blijven. Het kantoor verhuist mee naar Barneveld. Naast de uitbreiding voor MasterMix is men tevens drukdoende met de uitbreiding van de paneermeelfabriek (ECS). “Met de verhoging van de productiecapaciteiten is DKB klaar voor de toekomst”, aldus DKB.