BARNEVELD - De jeugd ondersteunen en lokale samenwerking bevorderen. Met dat doel heeft Rabobank Gelderse Vallei de hoofdsponsorovereenkomst met voetbalvereniging SDVB verlengd.

“Deze vernieuwde duurzame samenwerking staat in het teken van het versterken van lokale verbindingen en het bevorderen van een gezonde clubomgeving. Dit doen we onder de slogan: SDVB & Rabobank voor een gezonde club”, aldus voorzitter Bernard Schermers. De Rabobank, als langdurige sponsor van de vereniging en onder andere de kidsclub, zet haar betrokkenheid nu op een breder niveau voort binnen de vereniging. Hierbij wordt gezocht naar win-winsituaties, zoals de aankomende lancering van de gezonde RABO-deal en de RABO-koffiebeker.

Deze initiatieven zijn slechts een voorproefje van wat de toekomst brengt. Marcel Wijnen, directeur Rabobank, zegt hierover: “SDVB is een prachtige voetbalclub waar Barneveld trots op mag zijn. Naast de kidsclub, gaan we ons samen sterk maken voor gezondheid en duurzaamheid, bijvoorbeeld met meer lokale producten in de kantine.”

Jubileumactie businessclub
Voor slechts 70 euro kennismaken met Business Club SDV Barneveld. In het kader van het jubileumjaar is dat mogelijk. Het gereduceerd tarief geeft toegang tot de wedstrijden van SDVB 1 (incl. toegang tot de sponsorruimte) en drie events met inspirerende sprekers. De opbrengst van de jubileumactie gaat naar de jeugdopleiding van SDVB.