2023-10-12 16:00:00 2023-10-12 18:00:00 Europe/Amsterdam Beursvloer Barneveld 2023 Het doel van Beursvloer Barneveld is om matches tot stand te brengen. Veel matches, goede matches, onverwachte matches... De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit, het maakt niet uit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt volop gehandeld op de Maatschappelijke Beursvloer, maar met gesloten beurzen. Schaffelaartheater, Churchillstraat 74a Barneveld Welzijn Barneveld

Het doel van Beursvloer Barneveld is om matches tot stand te brengen. Veel matches, goede matches, onverwachte matches... De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit, het maakt niet uit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt volop gehandeld op de Maatschappelijke Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Met een slag op de beursgong komt de beursvloer tot leven. Anderhalf uur lang zoeken vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties hèt bedrijf of de organisatie die hen aan de felbegeerde spullen, adviezen of menskracht gaat helpen. Ze stellen zich aan de andere partij voor en proberen deze te interesseren voor hun missie en hun tegenprestatie. Hoekmannen of -vrouwen brengen partijen bijeen. Iedereen praat met iedereen. Het gonst van de handel.

Inmiddels worden in Nederland jaarlijks ruim 70 Maatschappelijke Beursvloeren georganiseerd. In 2023 neemt Welzijn Barneveld het initiatief om op 12 oktober 2023 de zesde Beurvloer in de gemeente Barneveld te organiseren. Het evenement zorgt voor verbinding met een groot (maatschappelijk) rendement. De voorgaande edities leverden een overweldigend aantal matches op.

Wilt u enkele matches van de vorige editie bekijken?

Deze kunt u vinden op de website, www.beursvloerbarneveld.nl

De Beursvloer levert maatschappelijk èn zakelijk rendement op. De matches die op de Beursvloer worden gesloten, voorzien in actuele behoeften van de maatschappelijke organisaties. De contacten leiden regelmatig tot herhaalde en langdurige samenwerking.

De Beursvloer staat symbool voor een actieve samenleving waar mensen samen tot ideeën komen die elke partij alleen niet had kunnen realiseren. Voor bedrijven is er ook zakelijk rendement te halen. Ondersteuning van en deelname aan de Beursvloer levert bedrijven veel goodwill op in de lokale gemeenschap. Het is een ideale gelegenheid om te netwerken met klanten en zakelijke contacten. En het is een uitstekende ervaring om op een laagdrempelige manier de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf vorm te geven.