De bekendmaking is alweer een tijdje geleden, maar we zijn er nog steeds ontzettend trots op onze #1 plaats in de Emerce100 van 2023. Maar wat is de Emerce100? En wat kan onze nummer 1 plaats voor jou betekenen?

De Emerce100
In april kregen we te horen dat wij #1 zijn in de categorie Digital Marketingbureaus klein van de Emerce100. Maar wat is de Emerce100? De Emerce100 is een prestigieus kwaliteits-en imago-onderzoek. Dit onderzoek wordt elk jaar uitgevoerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction.

Online dienstverleners worden beoordeeld op basis van criteria zoals kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Onze positie als nummer 1 in deze categorie is een bevestiging dat we op al deze gebieden uitblinken.

Wat betekent dit voor jou?
Maar wat betekent onze nummer 1 positie voor jou? Het betekent dat je bij ons verzekerd bent van de hoogste kwaliteit in Nederland. Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kan verwachten:

* Al onze collega’s zijn breed gecertificeerd en hebben de nodige kennis en ervaring om je te helpen bij al je digitale marketingbehoeften.
* Je hebt altijd een vaste projectmanager als contactpersoon die je 5 dagen per week kunt bereiken.
* Door onze betrokkenheid en persoonlijke aanpak lopen onze klanten altijd voorop, wat leidt tot geweldige resultaten en erkenning.
* Bij NeoSEM vinden we laagdrempelig contact met de klant erg belangrijk. Hierdoor kunnen we snel schakelen en jou verder helpen.
* Wij gaan altijd dat ene stapje verder om jouw doelen te bereiken en we stellen een persoonlijk en strategisch online marketingplan op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

De beste strategie voor jou
Klinken deze punten je als muziek in de oren en ben je benieuwd naar wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem gerust contact met mij op. We bekijken graag vrijblijvend hoe we jou kunnen helpen bij het behalen van jouw online doelen.

Jason Wu (06 - 1790 6408) is online marketing consultant bij NeoSEM. Dagelijks helpt hij ondernemers meer uit hun webshop of site te halen.

www.neosem.nl