Steeds meer Barneveldse werkgevers ontdekken de leasefiets. Waarom? Dit zijn de belangrijkste redenen die we bij 2wielerlease.nl terugkrijgen van jouw collega-ondernemers.

1. Fittere werknemers
Fietsen is gezond. Wie regelmatig de fiets pakt, is per jaar gemiddeld één tot twee dagen minder ziek. Medewerkers komen bovendien energieker de werkvloer op, omdat ze al bewogen hebben.

2. Beperktere investering
Met een lease-fiets bied je medewerkers een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Ook leuk als (kerst)cadeau of als alternatief voor de dure leaseauto.

3. Goed voor het milieu
Elk fietsritje dat je medewerkers maken scheelt in de CO2-uitstoot van jouw bedrijf. De leasefiets draagt zo bij aan een groen mobiliteitsbeleid.

4. Lagere variabele kosten
Een tankpas, parkeerkosten, schades; het loopt al snel in de papieren. Bij een fiets van de zaak valt een groot deel van die variabele leasekosten weg.

5. Fiscaal aantrekkelijke regeling
De fiets van de zaak valt niet meer onder de werkkostenregeling (WKR). Die kun je dus inzetten voor andere leuke dingen voor je personeel.

6. Eenvoudig voor werknemers
Je hoeft voor een fiets van de zaak geen rittenadministratie meer bij te houden.

7. Slechts 7% bijtelling
De bijtellingsregeling lijkt daarmee sterk op die van de leaseauto die ook privé gebruikt wordt.

8. Flexibiliteit in de uitvoering
Je bepaalt zelf of je de leasekosten van werknemers geheel, gedeeltelijk of niet vergoedt. Een combinatie met kilometervergoeding is mogelijk. 

9. Ruime keuze, alles geregeld
Bij Jansen2Wielers hebben jouw medewerkers de ruimste keuze in leasefietsen. We zijn namelijk merkonafhankelijk. We kunnen je ontzorgen met een testdag op locatie. Ook onderhoud, verzekeringen en pechhulp zijn bij onze leaseservice inbegrepen. Benieuwd naar de (besparings)mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Eric Jansen is eigenaar van Jansen 2wielers in Barneveld en initiatiefnemer van 2wielerlease.nl

www.2wielerlease.nl