BARNEVELD – Advocatenkantoor Van Dijk is een nieuw advocatenkantoor in Barneveld. Het kantoor is gevestigd in een representatief kantoorpand aan de Gasthuisstraat.

Oprichter van het kantoor is Walter van Dijk, een toegankelijke advocaat met veel ervaring die voor veel Barneveldse ondernemers een bekend gezicht is. “De afgelopen 12 jaar ben ik onder meer verbonden geweest aan Van Veen advocaten. Zowel privé als zakelijk was ik altijd al in Barneveld te vinden. Ik vind het geweldig dat ik nu ook mijn eigen kantoor in Barneveld heb geopend”, vertelt Walter van Dijk.

Het kantoor heeft zich volledig gespecialiseerd in het contracten- en aansprakelijkheidsrecht. “Denk bijvoorbeeld aan het geval dat je als ondernemer een geschil krijgt met een opdrachtgever of leverancier over de vraag of er wel of niet goed is gepresteerd. Meestal begint het met een factuur die niet wordt betaald, maar waar in werkelijkheid een hele inhoudelijke discussie achter schuilt gaat. Daar spring ik graag in.”

Walter is informeel richting zijn klant, maar – indien de zaak daarom vraagt – hard en volhardend naar de tegenpartij. “Wanneer er sprake is van een geschil is het doel in de eerste plaats om er onderling uit te komen. Wanneer dat echt niet mogelijk blijkt te zijn, zal de zaak moeten worden voorgelegd aan de rechter. Dat bekijk ik samen met mijn klant van geval tot geval”, aldus Walter van Dijk.

advocatenkantoorvandijk.nl