Deze maand is het dan eindelijk zover: Amazon.nl zal officieel gelanceerd worden. Natuurlijk timmert de e-commerce gigant al jaren aan de weg in ons land, maar 2020 wordt het jaar dat Amazon volledig in Nederland actief zal zijn. En als je slim bent, ben jij er met jouw producten direct bij!

In de afgelopen jaren bestond Amazon.nl al voor het kopen van e-books. Daarnaast kochten veel Nederlandse consumenten hun producten via de Duitse Amazon. Op den duur werd een groot deel van de Duitse variant van de webshop zelfs vertaald naar het Nederlands. Nadeel van het kopen via de Duitse Amazon is dat je geen toegang hebt tot het volledige aanbod.

Jouw producten op Amazon.nl
Veel webshops kiezen er tegenwoordig voor om gebruik te maken van online marktplaatsen. Ze verkopen (een deel van) hun producten dan via zo’n online marktplaats. Amazon is daar een geschikt voorbeeld van. In Duitsland en in de Verenigde Staten is Amazon zelfs de op drie na populairste website van het land (na Google, YouTube en Facebook).

Ook in Nederland zal Amazon.nl snel groeien en het is dus zeker slim om snel met je producten via Amazon.nl te adverteren. Wij helpen je daar graag bij; we hebben namelijk een leuke actie.

Gratis account
Deze maand kun je kosteloos een feedkoppeling account laten aanmaken bij Webleads. Daarbovenop beoordelen we – ook gratis – je feed. Een feed bevat alle informatie van de producten uit je webshop, zoals de naam, prijs, productomschrijving etc.Je betaalt vervolgens alleen de opstartkosten om je feed te activeren voor Amazon.nl en je betaalt maandelijks een klein bedrag aan abonnementskosten. Zo stap je snel en voordelig in en pluk je met je webshop de vruchten van de snelle aanstaande opmars van Amazon in Nederland!

 Wil je meer weten over deze actie en waar je kosteloos je account aan kunt maken? Ga dan naar onze website (www.webleads.nl) of neem contact met ons op. We helpen je graag!

Ben van Luttikhuizen is eigenaar van Webleads: hét internetbureau voor web development en online marketing.

www.webleads.nl