BARNEVELD - Stapp.in, het autodeelconcept van Brandsen Auto’s in Barneveld, breidt uit naar Veenendaal met franchisenemer Van Leeuwen Auto’s. Bovendien werd recent een vernieuwde app en website gelanceerd.

De nieuwe franchisenemer is een mooie stap voor de formule die in september gelanceerd werd, vindt Reinald Bronkhorst van Stapp.in: ,,We geloven in de regionale kracht. Een lokale dealer kan het beste de auto ’s daar onderhouden en de klantenkring verder uitbreiden. De ambitie is het concept binnen vijf jaar uit te rollen over heel Nederland.” Met de uitbreiding naar Veenendaal werd besloten om ook de Stapp.in-app te vernieuwen. ,,Grootste verbetering is de verbinding met de auto”, vertelt Bronkhorst. ,,De app werkt nu net zo gemakkelijk als een fysieke autosleutel. Daarnaast is het reserveringsmenu overzichtelijker geworden en gaan de betalingen via iDeal.”

Meest enthousiast is Bronkhorst over de Autokostencalculator. ,,Dat een deelauto in veel gevallen goedkoper is dan een eigen auto wisten wij al, maar men kan het nu ook zelf berekenen”, vertelt hij. ,,De calculator staat ook op de website en laat precies zien wat jouw auto kost per maand. Ik weet zeker dat 80 procent van de mensen zich een hoedje schrikt.”

stappin.nl