BARNEVELD - Dankzij een wagenpark waar je u tegen zegt én een flexibele no-nonsense werkwijze maakt de Barneveldse vestiging van autoverhuurder Autohopper onder leiding van Tom Boonman een flinke groei door.

Een groeiend aantal Barneveldse ondernemingen kiest ervoor om te huren, vertelt Boonman. “Denk bijvoorbeeld aan catering-, productie- en handelsbedrijven. Op deze manier kunnen ze blijven groeien, maar zijn ze toch flexibel. We beschikken over een uitgebreide vloot aan jonge huur- en leasevoertuigen. Van compacte personenauto’s tot stationwagons, van een kleine bestelwagen met of zonder koeling tot een bestelbus met een laadruimte van 20 m2 en een laadklep. Benzine, diesel, hybride, elektrisch, alles is mogelijk.” Met meer dan 120 vestigingen is Autohopper één van de grootste autoverhuurders van Nederland. “Dus heb je morgen een bestelwagen nodig, maar zijn al onze voertuigen al verhuurd, dan plussen we eenvoudig bij door onze vestigingen in de regio in te schakelen.”

Voor ondernemers in de gemeente Barneveld levert huren of leasen bij Autohopper grote voordelen op. “We zitten in de buurt, dat werkt prettig. Een klant van ons in Barneveld huurt bij ons bijvoorbeeld auto’s voor medewerkers die onregelmatig gebruikmaken van een auto. Soms heeft hij er drie per week nodig, onder meer voor ritten naar het buitenland. En soms wekenlang geen één. Dan is het voor hem ideaal om ons als mobiliteitspartner om de hoek te hebben en zo flexibel te kunnen schakelen.”

Shortleasecontracten
Ondernemers maken bij Autohopper Barneveld ook gebruik van flexibele shortleasecontracten. “Met een looptijd van 1 tot 18 maanden. Wil je tussentijds wisselen van auto of bestelwagen? Dan kan dat. En na drie maanden zijn de shortleasecontracten per maand opzegbaar.” Het is kenmerkend voor de no-nonsens manier waarop Autohopper haar klanten benadert, vindt Boonman. “We houden het graag simpel en hanteren geen onduidelijke regels. Onze klanten weten waar ze aan toe zijn bij ons. Dat wordt enorm gewaardeerd.”

www.autohopper.nl