BARNEVELD - Met Bart Goris heeft Ondernemersvereniging De Briellaerd een nieuw bestuurslid binnen de gelederen. Hij nam het pluche in van Gerrit Boone, die na zes jaar afscheid nam.

Tijdens de algemene ledenvergadering in februari had hij naar eigen zeggen meteen zijn eerste gele kaart te pakken, want door privé-omstandigheden kon hij de vergadering niet bijwonen. Zijn enthousiasme om als bestuurslid aan de gang te gaan is er niet minder om. “Ik ben iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen en mijn netwerk te vergroten. En als bestuurslid ben ik nóg meer betrokken bij De Briellaerd en heb ik inspraak in belangrijke zaken.” Zelf is Goris met zijn onderneming Veluwe Personeel sinds 2017 gevestigd op De Briellaerd. Een bewuste keuze, geeft hij aan. “Het terrein is ruim opgezet, redelijk goed toegankelijk, heeft een goede ligging en wordt netjes bijgehouden door de gemeente. Een plek waar ook kleine ondernemers en starters een optimale werkplek vinden.”

De werkzaamheden die hij zal oppakken zijn net als van zijn voorganger Gerrit Boone het bijhouden van de website, PR, het voorbereiden van presentaties en meedenken en input geven over nieuwe en lopende actualiteiten. Wat hem betreft is de veiligheid op De Briellaerd een blijvend aandachtspunt, net als voldoende groen in combinatie met ontspanningsmogelijkeden, zoals een wandelroute. “Het moet een terrein zijn en blijven waar je veilig en ontspannen kunt ondernemen.”

www.debriellaerd.com