BARNEVELD - BDG Beveiliging heeft de jaarlijkse audit voor beveiligingsbedrijven opnieuw met glans doorstaan.

Dat meldt directeur Herman van Schaik. De audit wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij in opdracht van de VEB, dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied waarbij 600 Nederlandse beveiligers zijn aangesloten.
“Het mooie van deze audit is dat we hiermee opnieuw kunnen aantonen dat BDG Beveiliging geen doorsnee beveiliger is”, aldus Van Schaik. “De eisen die gesteld worden aan beveiliging van (kantoor)panden veranderen voortdurend. Met deze erkenning laten we zien dat wij continu met de tijd meegaan en onze zaakjes meer dan op orde hebben. In een dergelijke audit gaat het soms maar om kleine dingen, maar dat zijn vaak wel de dingen die het verschil maken.”
BDG Beveiliging, dat opereert vanuit het markante kantoorpand aan de Anthonie Fokkerstraat 9, breidt haar verzorgingsgebied voortdurend uit en heeft een keur aan opdrachtgevers in de driehoek Amersfoort-Zwolle-Arnhem. “We schrijven het woord Dienstverlening met een hoofdletter. Dat is onze kracht”, aldus Van Schaik. “Hospitality staat zeer hoog in het vaandel en daarmee onderscheiden we ons van veel concurrenten.”

www.bdgbeveiliging.nl