BARNEVELD - Bedrijven kunnen dit jaar hun jaarlijkse zomerafsluiting houden op foodfestival Smullen op het Erf. Het festival is op 9,10 en 11 juli op het Schaffelaar Erf naast kasteel De Schaffelaar.

De organisatie heeft arrangementen voor borrels en foodtruck-diners speciaal voor ondernemers. Aanschuiven aan een lange tafel of op je eigen bedrijfsterras, het is allemaal mogelijk, aldus Bert Hiemstra, die het evenement organiseert met horeca-ondernemer Ad Soeterboek.

Smullen op het Erf is een gloednieuw foodfestival waar plezier en lekker eten en drinken centraal staan. Inmiddels heeft zich al een mooi aantal foodtrucks voor het event aangemeld. Binnenkort wordt via de website de food line-up bekendgemaakt. De deelnemers worden zoveel mogelijk uit de regio Barneveld geselecteerd. “De gemeente Barneveld heeft een keur aan horeca-ondernemers met een mobiele keuken, dus waarom zouden we van ver halen wat ook dichtbij te vinden is”, aldus Hiemstra.

Smullen op het Erf heeft niet alleen een gevarieerd foodprogramma, er is ook een podium met vrolijke live acts. Daarnaast biedt Smullen op het Erf een kleurrijk palet aan kunst en cultuur, dat in de komende maanden verder wordt vormgegeven. 

Bedrijven die een festival-arrangement willen boeken, kunnen via de website contact opnemen met de organisatie of mailen naar welkom@smullenopheterf.nl. Foodtrucks die zich willen aanmelden kunnen dat doen via het formulier op de website.

www.smullenopheterf.nl