BARNEVELD - De verbouwing is nog in volle gang, maar het eind is in zicht. Reden voor Roordink Bedrijfswagens om een open huis te organiseren. Op 24 juni a.s. kunnen geïnteresseerden niet alleen het verbouwde kantoor maar ook alle MAN-modellen bewonderen, waaronder een primeur: de gloednieuwe MAN TGE bestelwagen.

Na ruim twintig jaar was het bedrijfspand aan de Harselaarseweg 16 aan een update toe, vertelt directeur Bert Roordink. “Doel van de interne verbouwing is om onze zakelijke relaties nog beter van dienst te kunnen zijn, in een uitnodigende omgeving. De oude situatie was hokkerig en paste daardoor niet meer bij de transparante uitstraling van ons bedrijf. Het wordt daarom één open ruimte waar onze klanten zich direct welkom voelen en zien waar zij moeten zijn. Door letterlijk muren te doorbreken zijn de werkplaats en het magazijn nu direct met elkaar verbonden, waardoor we onze klanten nog beter en sneller kunnen bedienen.”

Demo-rijden
Inmiddels is de voorbereiding voor het open huis in volle gang. “Het open huis heeft een informeel karakter”, vertelt Roordink. “Op zaterdag 24 juni a.s. kan iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons terecht. Naast een hapje en drankje en desgewenst een rondleiding door het pand, kunnen tijdens het open huis alle MAN-truckmodellen bekeken worden.” Het is zelfs mogelijk om proef te rijden in de MAN TGE, de eerste bestelwagen uit de stal van MAN. “Een bedrijfswagen met een truckmentaliteit. Die is zeer ruim, met een hoge laadcapaciteit en voorzien van alle denkbare veiligheidssystemen. Bovendien is de MAN TGE verkrijgbaar in verschillende hoogte- en lengtevarianten. De ideale bestelwagen.”

Zaterdagen in september: BBB-Tour
Liever rijden in één van de andere wagens? Dat kan tijdens de BBB-Tour die in september elk van de vier vestigingen van Roordink Bedrijfswagens aandoet. “Deze dagen hebben een nog laagdrempeliger karakter dan het open huis en staan in het teken van Brullen, Biertje en Braadworst. Oftewel, genieten van een hapje en een drankje, en de mogelijkheid om proef te rijden in MAN-modellen die wij leveren. Compleet met advies en antwoord op alle mogelijke vragen van onze service- en verkoopmedewerkers.”

De BBB-Tour wordt op 9 september a.s. georganiseerd in Coevorden, 16 september in Zwolle, 23 september in Veenendaal en op 30 september in Barneveld. Roordink: “Ook dan weer tussen 10.00 en 16.00 uur. Wie zeker wil zijn van een plekje achter het stuur of wie voorkeur heeft voor een bepaald tijdstip, doet er goed aan om naar het open huis op 24 juni te komen. Het is dan al mogelijk om op de proefritten in de vestiging van uw voorkeur in te schrijven. Inschrijven is ook mogelijk via onze website.”

www.roordink.nl