BARNEVELD - Eva Stolk studeerde communicatie-wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Dankzij Barneveld Tomorrow rolde ze in haar eerste baan.

“Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een startersbaan in het communicatie-werkveld. Al gauw merkte ik dat dat toch lastiger was dan verwacht. Ik werd vaak afgewezen, omdat ik nog geen ervaring had. Op een avond hoorde ik mijn vader over Barneveld Tomorrow, nadat hij er iets over had gelezen in de krant. Ik heb me toen diezelfde avond nog aangemeld. Ik dacht: waarom niet, ik kan het altijd proberen. En ik vond het fijn dat al deze bedrijven in ieder geval in de buurt waren.

Al snel kreeg ik via Barneveld Tomorrow contact met meerdere bedrijven, die met mij in gesprek wilden. Ik vond het fijn dat de bedrijven mij nu benaderden, zo wist ik in ieder geval dat er vanuit hen interesse was. Wat mij opviel, was dat al deze bedrijven ervoor openstonden om mij alles te leren, in plaats van dat ze al ervaring verwachtten. Dat was voor mij super fijn. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een baan als Marketing & Communicatie medewerker bij P-Services. Wat ik leuk vind aan deze functie is dat het heel divers is. Ik word overal bij betrokken en mag meehelpen bij zowel marketing als communicatiewerkzaamheden. Zo leer ik bijvoorbeeld hoe ik websitepagina’s kan maken en aanpassen, maar werk ik ook mee aan het intranet en de nieuwsbrief naar onze werknemers en opdrachtgevers.

Daarnaast mag ik ook helpen bij verschillende campagnes, beurzen en events. Zo kan ik heel veel verschillende dingen leren en kijken welke werkzaamheden ik leuk vind. Precies wat ik zocht voor mijn eerste baan! Ook heb ik hele leuke collega’s en is het lekker aan te rijden. Uiteindelijk heeft mijn aanmelding bij Barneveld Tomorrow er dus voor gezorgd dat ik mijn eerste baan heb gevonden. Daar ben ik super blij mee!”

www.barneveldtomorrow.n