VOORTHUIZEN - Kerst is bij uitstek het moment om waardering te geven aan klanten en medewerkers. Ben de Wild Productions verzorgt in deze tijd van het jaar dan ook de aankleding van menig kerstevent.

Op Kerstavond 2016 zond de Evangelische Omroep The Messiah uit: één van de grootste kerstproducties van dat jaar. Ben de Wild Productions bouwde in de Nijmeegse Stevenskerk verschillende prachtige witte podia op, waarop tijdens de opnamen teven beelden werden geprojecteerd. De combinatie van de kroonluchters en de witte afwerking zorgde voor een warm, winters gevoel.

Het is een treffend voorbeeld van hoe de aankleding van een (evenementen)locatie kan bijdragen aan de inhoud van het programma. “Ook dit jaar staat ons weer een aantal mooie kerstproducties te wachten”, vertelt eigenaar Ben de Wild. “Naast de aankleding van concerten in kerken en evenementenlocaties komen er ook aanvragen binnen van bedrijven die hun klanten of personeel extra beleving willen geven aan het einde van het jaar. Je ziet dat er meer ruimte komt om uit te pakken tijdens deze dagen.”
Ben de Wild Productions specialiseert zich in het produceren en inrichten van middelgrote en grote evenementen, van bedrijfsfeest en productlancering tot mega-evenementen. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid voor losse verhuur van materialen.

www.bendewild.nl