VOORTHUIZEN - Ben de Wild Productions organiseert dit jaar voor de 16de keer de Nederland Zingtdag, een groots event in de Jaarbeurs Utrecht.  Voor het bedrijf uit Voorthuizen zal het in 28 jaar bijna het 1000ste event worden. 

Ben de Wild Productions coördineert al jarenlang de organisatie van dit evenement voor de Evangelische Omroep, dat jaarlijks ruim 10.000 bezoekers trekt. Meer dan 35 leveranciers zorgen er onder supervisie van het Voorthuizense bedrijf voor dat zij op alle vlakken een inspirerende dag beleven.
Zelf levert Ben de Wild Productions ook de nodige faciliteiten voor het EO-evenement. Het gaat daarbij onder meer om faciliteiten op het gebied van podia, zitplaatsen, vloeren, inrichting, brandpreventie en kleedkamermaterialen.

“Onze kracht is dat we alles voor zakelijke en publieksevenementen in eigen huis hebben. Of het nu gaat om organisatie, coördinatie, vervoer of inrichting”, vertelt directeur Ben de Wild. Het Voorthuizense bedrijf draait inmiddels haar hand niet meer om voor mega-evenementen als Nederland Zingt, maar organiseert ook kleinschalige zakelijke evenementen voor bedrijven in heel Nederland. “Het voordeel voor bedrijven is dat ze kunnen meeliften op onze ervaring, expertise en het netwerk dat we hebben. We denken ook graag met bedrijven mee over de inhoudelijke invulling van hun evenement. Die combinatie wordt door ondernemers op prijs gesteld.”

www.bendewild.nl