VOORTHUIZEN – Op bedrijfsfeesten, productpresentaties, workshops en buitenactiviteiten zien we ze steeds vaker: stretchtenten. Ben de Wild Productions heeft sinds een aantal jaar ook een ruime stretchtent in het assortiment die inzetbaar is voor de meest uiteenlopende evenementen.

Het Voorthuizense bedrijf zag dat de stretchtent steeds meer werd ingezet door bedrijven om een bedrijfsfeest te organiseren of producten te introduceren. Toen is besloten er één aan te schaffen. De tent heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter, waarmee grote aantallen mensen beschut kunnen zitten. Inmiddels wordt de tent veelvuldig ingezet door het hele land.

Ben de Wild: “De tent is dé manier om je bedrijfsevenement op locatie te organiseren: de tent kan vlak naast het bedrijfspand worden opgezet.” Het opbouwen van de tent, compleet met aankleding, duurt nog geen twee uur. Het concept is populair: laat medewerkers, klanten of relaties op een verassende manier genieten. Een sfeervol ingerichte tent, compleet met een chef-kok die live kookt zorgt voor een heel speciale ervaring die niet snel zal worden vergeten.

Ook zijn er genoeg opdrachtgevers die alleen de tent afnemen en verder zorgen voor hun eigen invulling. Ook dat is natuurlijk mogelijk, maar het voordeel van het totaalconcept is dat men binnen een oogwenk een eigen evenement naast het bedrijfspand heeft staan.

www.bendewild.nl