BARNEVELD – Hoe kunnen bedrijven duurzamer de coronacrisis uitkomen? En welke kansen bieden de nieuwe plannen en fiscale updates uit de Troonrede voor het lokale bedrijfsleven?

Die vragen staan centraal tijdens de traditionele Prinsjesdagbijeenkomst, waarvan ondernemersvereniging BIK één van de organisatoren is. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 september van 15.00 tot 20.30 uur in het Schaffelaartheater.

Ondernemers worden tijdens de bijeenkomst bijgepraat door verschillende deskundigen en ondernemers. Zo zijn er presentaties van Rabobank Gelderse Vallei en de gemeente Barneveld. Verduurzaming is een belangrijk thema voor de BIK, dat in 2018 het 'Energieconvenant' tekende. Met dit convenant gaf de ondernemersvereniging aan te willen samenwerken aan een energieneutraal Barneveld. De BIK ondersteunt bedrijven die stappen op dit gebied willen zetten. Zo kunnen ondernemers zich tijdens de bijeenkomst inschrijven voor een energiecheck, waarvoor de BIK kortingsvouchers beschikbaar heeft.

De Prinsjesdagbijeenkomst wordt afgesloten met een gastoptreden van Victor Mids. Victor Mids heeft een achtergrond als arts, maar is vooral bekend als illusionist en tv-maker. Hij brengt op zijn kenmerkende manier illusie en wetenschap samen. Aanmelden voor het evenement kan via de website van mede-organisator VNO-NCW Valleiregio.

www.bikbarneveld.nl