BARNEVELD – De BIK bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit jubileum met een tweedaags evenement in Rotterdam.

Op 20 en 21 september worden de leden van de BIK tegen het einde van de ochtend ontvangen in Hotel nhow in Rotterdam. Na het inchecken volgt een uitgebreide lunch waarmee het feestweekend officieel van start gaat, vertelt Heleen Kleijer namens de feestcommissie van de BIK.

RDM-terrein
In de middag gaan de leden gezamenlijk op pad en krijgen ze onder meer een rondleiding over het RDM-terrein. Heleen Kleijer: “Het RDM-terrein wordt in hoog tempo ontwikkeld tot dé plek voor innovatie in de haven. Onze leden krijgen een rondleiding over het terrein en zullen onder meer zien waar technische projecten worden ontworpen, ge-prototyped, geassembleerd en getest. Een zeer inspirerende omgeving!” Naast de rondleiding krijgen de leden ook een cursus Plat Rotterdams van de bekende Rotterdammer Roel Pot.

Feestelijke afsluiting
Ook op zaterdag kunnen de leden van de BIK rekenen op een vol programma. Met een volle maag van het ontbijtbuffet gaan de leden op verkenningstocht door Rotterdam. Professionele gidsen leiden de leden op de fiets of te voet rond door Rotterdam en laten alle mooie plekken zien. Na deze inspanning worden de leden rond de middag bij Café Rotterdam verwacht, waar het programma wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Aanmelden
Naast de BIK worden ook de leden van de JOS uitgenodigd voor het jubileumweekend. Leden die willen deelnemen aan het weekend wordt gevraagd zich te registreren via de uitnodigingslink die zij onlangs hebben ontvangen per mail. Voor vragen over het jubileumweekend in Rotterdam kunnen de leden terecht bij het bestuur.

www.bikbarneveld.nl