BARNEVELD - Leuke acties, een nieuwe huisstijl en een opgeknapte winkelpui. Zo viert Blitz Optiek in Barneveld het 45-jarig bestaan. Hiermee is de opticien helemaal bij de tijd en klaar voor de komende jaren.

Was een bril vroeger nog een bron van schaamte, tegenwoordig is de bril juist hip en modern. In de veertig jaar waarin Niek en Mieke de Boer aan het roer staan van Blitz Optiek in Barneveld, hebben zij het oogmodelandschap zien veranderen. Op 22-jarige leeftijd namen zij de zaak van de toenmalige eigenaar over en in 1989 vestigden zij zich op de huidige locatie aan de Langstraat.

Onlangs onderging de winkelpui een metamorfose. ,,Als winkelier is het belangrijk om bij de tijd te blijven”, vertelt Niek de Boer. ,,Met de opgeknapte pui en de vernieuwde huisstijl is de uitstraling van Blitz Optiek weer helemaal up-to-date. Toch is ons opticienswerk niet veel veranderd in die jaren. We zijn nog altijd bezig met een mooi product en een goede service. Onze kracht is uitstekende oogzorg door gediplomeerde mensen en een persoonlijk advies. We zijn voor veel mensen een vertrouwd adres.”

Speciaal voor het jubileum heeft Blitz Optiek momenteel een actie lopen waarbij klanten bij besteding van een bepaald bedrag een waardebon krijgen die zij kunnen besteden bij lokale restaurants of kunnen inwisselen voor een donatie aan een lokale vereniging of goed doel.

blitzoptiek.nl