BARNEVELD - Op de derde donderdag van april (19 april) is het Secretaressedag. De gelegenheid bij uitstek voor directeuren en managers om de dames op kantoor in het zonnetje te zetten. Bloemenatelier De Plantage (onderdeel van De Espeterhoeve) barst in april dan ook van de geuren en kleuren.

De secretaresse is de spil van het bedrijf en een complimentje op zijn tijd misstaat op deze dag allerminst, vindt Hanny Krist. Als mede-eigenaar van De Espeterhoeve juicht ze het toe dat bloemen nog steeds het meest gegeven cadeau zijn op Secretaressedag. En ook niet gek, vindt ze, want bloemen zijn bij uitstek het cadeau om waardering te laten blijken.
Ondernemers weten op de derde donderdag in april de collectie van De Plantage dan ook uitstekend te waarderen. "Met een smaakvolle en eigentijdse collectie bloemen maken we inspirerende boeketten en bloemstukken. En het atelier staat in april onder het motto ‘net even anders’ natuurlijk helemaal in het teken van Secretaressedag. Boeketten kunnen telefonisch, via plantage@espeterhoeve.nl of via de webshop besteld worden. Dan stellen we een boeket of bloemstuk samen dat zeker zal verrassen! We bezorgen tijdens Secretaressedag gratis binnen een straal van 15 kilometer. Boeketten boven de € 35,00 voorzien we gratis van een vaas.”

De Espeterhoeve bewijst al jarenlang een succesvolle combinatie te zijn van een bloemenspeciaalzaak, een koffie- en theeschenkerij en een smaakvolle interieur- en woonwinkel.

www.espeterhoeve.nl/bloemen