BARNEVELD - Netwerkclub BNI Huygens maakt een nieuwe start in De Babbel in Barneveld. De wekelijkse bijeenkomsten vinden vanaf nu plaats op deze locatie.

Dat meldt de nieuwe BNI-voorzitter Arnold van Binsbergen. Arnold (Treffend & Co) nam recent het stokje over van Henri van Middendorp. Ook de rest van het bestuur werd ververst. In het huidige bestuur zitten Mathias Weststrate van Fancit en Kees Jan Nieuwenhuis van Van Ree Accountants.

,,Het is gebruikelijk dat jaarlijks het chapterbestuur rouleert’’, vertelt Arnold. ,,Dat brengt fris elan en nieuwe energie. Zeker in combinatie met de nieuwe locatie. We zaten inmiddels alweer ruim vijf jaar bij De Elstar Catering, waar we een mooie tijd hebben gehad.’’ Het bestuur heeft ook nieuwe plannen. Arnold: ,,Een leuk voorbeeld is dat we elke maand een lid de kans geven om de andere leden te laten meedenken in zijn of haar bedrijfsstrategie. Gratis advies dus. Van professionals. Zo zijn we voortdurend bezig om elkaar te versterken én om voor elkaar lijntjes te leggen met potentiële klanten. Allemaal onder het motto: ‘Geven loont’.’’

 

bni-huygens.nl