BARNEVELD – Met een informatieve én inspirerende Algemene Ledenvergadering is de aftrap van het nieuwe JOS-seizoen een feit. Er staan dit jaar nog veel meer meer gezellige en samenbindende activiteiten op het programma!

JOS-leden waren op 10 maart tijdens de algemene ledenvergadering te gast bij Van Donselaar Tenten in Woudenberg, waar ondernemer Erik van Donselaar een rondleiding gaf en vertelde over de zes bedrijven waar hij (mede-)eigenaar van is. Indrukwekkend en inspirerend. Die twee woorden vormden samengevat de reacties van JOS-leden na het bedrijfsbezoek. Indrukwekkend, vanwege de omvang en professionaliteit van dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties voor festivals, (zakelijke) evenementen en bedrijfsoplossingen. En inspirerend, omdat Donselaar Tenten door corona 80% van de omzet zag teruglopen en in korte tijd een nieuwe bedrijfstak uit de grond stampte in de vorm van tijdelijke opslag- en werktenten.

Feestelijk netwerken
Voorafgaand aan het bedrijfsbezoek werd onder leiding van Winny van Engelenhoven de tijd genomen voor de algemene ledenvergadering. Het werd duidelijk dat 2022 een jaar wordt met een volle agenda, te beginnen met 19 mei, als samen met de BIK een feestelijke netwerkbijeenkomst wordt gehouden in Blus.

Biketour
Op 10 juni staat er opnieuw een gezamenlijke activiteit met de BIK op de agenda en komen leden in de benen tijdens een Biketour (op racefietsen en elektrische fietsen) richting het mooie Radio Kootwijk. Voor wie liever de benenwagen pakt wordt er een wandeling uitgezet.

Lustrumfeest
De klapper van 2022 wordt ongetwijfeld het lustrumfeest van de JOS op 16 en 17 september. Inclusief nachtje weg, want de JOS bestaat maar één keer 20 jaar. Reserveer deze datum alvast in je agenda!