GARDEREN - Bouwbedrijf van de Kolk heeft haar dienstverlening op de zakelijke markt verder versterkt binnen de afdeling Verbouw, Onderhoud en Beheer.

,,Waar we lange tijd met name in de uitvoering van bouwprojecten actief zijn geweest, richten we ons nu ook heel nadrukkelijk op de coördinatie en het beheer van zakelijk vastgoed’’, aldus bouwkundig adviseur Jock van Dijk.
,,We zien een toenemende vraag vanuit de markt naar partijen die volledig kunnen ontzorgen’’, aldus Van Dijk. Vastgoedbeheerders komen te vaak voor verrassingen te staan als onderhoud ad hoc geregeld wordt. De afdeling Verbouw, Onderhoud en Beheer staat voor een integrale aanpak waarbij ‘ontzorging’ het belangrijkste sleutelwoord is. De ervaring leert dat het efficiënter én voordeliger is om alle werkzaamheden door één partij te laten uitvoeren. Omdat we hier helder in beeld hebben wat er nodig is, worden er kosten bespaard en is er minimale uitval van werkplekcapaciteit.’’

De specialisten van Bouwbedrijf van de Kolk komen graag langs om de specifieke mogelijkheden voor het beheer door te spreken. ,,Hierbij kunnen we exact in beeld brengen voor welke werkzaamheden een vastgoedeigenaar komt te staan in de komende jaren en wat de kosten ervan zijn’’, aldus Van Dijk.

vandekolk.nl