KOOTWIJKERBROEK - Met hun jarenlange ervaring in de bouwwereld slaan twee ondernemers in Kootwijkerbroek een nieuwe weg in. Eerder dit jaar gingen Johan de Vos en Edwin van Veldhuizen van start met Exsol Zonwering. Een bedrijf in alle mogelijke typen zonwering voor de particuliere en zakelijke markt.

De twee ondernemers hebben hun sporen verdiend in verschillende bouwprojecten, van woningbouw tot utiliteitsprojecten. Die expertise nemen ze nu mee naar hun zonweringsbedrijf in Kootwijkerbroek. “We zagen een groeiende vraag naar kwalitatieve zonwering in de regio. Met onze bouwkundige achtergrond kunnen we klanten niet alleen van het juiste product voorzien, maar ook adviseren over de beste technische oplossingen,” aldus Johan de Vos.

Technische voorsprong
Keer op keer blijkt de meerwaarde van hun kennis van constructie en materiaalgebruik bij de uiteenlopende opdrachten die ze uitvoeren, hebben ze inmiddels gemerkt.  “Wil je je rolluik graag verwerkt zien in het overstek? Is de montage vanwege bouwtechnische redenen lastig? Of het nu gaat om het installeren van rolluiken, screens of knikarmschermen, wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een naadloze integratie met de bouw van een woning of bedrijfspand is”, legt Edwin van Veldhuizen uit. “We zorgen er niet alleen voor dat de zonwering esthetisch mooi is, maar ook technisch aansluit bij de constructie van het gebouw. Waar andere zonweringsspecialisten daar derden voor inschakelen, doen wij het gewoon zelf.”

Dankzij hun ervaring kunnen de ondernemers dus altijd maatwerk bieden.  “Elke woning of bedrijfspand is anders. Doordat wij uit de bouwwereld komen, zijn we gewend om naar het grotere plaatje te kijken en ook complexe montages uit te voeren. Maar ook om advies te geven over een veel mooier afgewerkt resultaat, bijvoorbeeld als je in de tekeningen van een uitbouw of veranda al rekening houdt met zonwering.”

Lid van OVK
Ze zijn met de start van Exsol Zonwering meteen lid geworden van de OVK en waren op de drukbezochte Open Bedrijvendag aanwezig om Kootwijkerbroek kennis te laten maken met hun nieuwe onderneming. “We hebben daar veel oude bekenden gezien en ook nieuwe mensen ontmoet. Ook al werken we door heel Nederland, we voelen ons betrokken bij dit dorp. En we werken bovendien graag samen met andere ondernemers. Dus ja, we investeren graag in onze contacten in Kootwijkerbroek!”

www.exsolzonwering.nl