BARNEVELD - Broekhuis Opel is sinds 1 januari van dit jaar ook officieel Ford-dealer geworden. Hiermee neemt het bedrijf het dealerschap over van Ford Gijsbertse dat in december de deuren sloot.

Het Ford-dealerschap is een mooie kans voor Broekhuis Opel, vertelt vestigingsdirecteur Joost van Boven. “We hebben al een meermerkenbeleid en Ford is binnen de Broekhuis-groep ook bekend terrein. Met deze uitbreiding kunnen we nu nog meer klanten bedienen.” Als officieel Ford-dealer kan Broekhuis vanuit de vestiging in Barneveld het complete mobiliteitspakket aanbieden: verkoop van nieuwe auto’s, onderhoud met originele Ford-onderdelen en het bieden van service en garantie.

Sinds bekend werd dat Ford aan het assortiment zou worden toegevoegd heeft het team van Broekhuis Opel niet stilgezeten. “De signing op het pand is aangepast, de showroom is omgebouwd, maar belangrijker nog: al onze mensen zijn bijgeschoold. Zowel onze verkopers als de monteurs. Zij zijn getraind door Ford en hebben de nieuwste apparatuur tot hun beschikking om Fords te onderhouden en te repareren. Het nieuwe dealerschap biedt volop kansen en nieuwe energie voor 2020.”

Broekhuis is sinds 1932 actief in Midden-, Noord- en Oost-Nederland en vertegenwoordigt inmiddels dertien merken: Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. De Broekhuis groep bestaat uit elf autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening. Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 1.400 medewerkers.

www.broekhuisgroep.nl/opel/barneveld