BARNEVELD - Internetbureau Census Online neemt binnenkort samen met multimediaproducer Motion Supply haar intrek in het door Bouwbedrijf van de Kolk ontwikkelde kantoorpand aan het Raadhuisplein.

Het hoogwaardige kantoorpand is ontworpen door Boxxis Architecten en en werd in 2014 opgeleverd. Census Online en Motion Suplly, nu nog gevestigd op de Briellaerd, keken al enige tijd uit naar een geschikte plek. ,,Op de plek waar we nu zitten groeien we uit ons jasje’’, aldus Census-eigenaar Gerson Laanstra. ,,Natuurlijk is er genoeg kantoorruimte beschikbaar, maar we zijn als bedrijf in een fase terechtgekomen waarin het tijd was voor iets onderscheidends. Via Midden Nederland Bedrijfsmakelaars maakten we kennis met dit kantoorpand en eigenlijk sloeg de vonk meteen over.’’

Census Online deelt de huisvesting op De Briellaard ook al Motion Supply. Motion Supply verhuist mee naar het Raadhuisplein. Het kantoorpand is gelegen in hartje Barneveld achter het gemeentehuis. Het huurcontract met Van de Kolk Bouwgroep B.V. wordt binnenkort ondertekend.

bouwbedrijfvandekolk.nl / census.nl