BARNEVELD - Koffie, de zwarte motor voor een productieve werkdag. Coffee@Work en BDG Schoonmaakdiensten lanceren een nieuw initiatief dat lokale bedrijven alle facilitaire zaken rond het koffieapparaat uit handen neemt. BDU Media stapte in.

Een goede kop koffie is onmisbaar voor veel werknemers. Het bijvullen en schoonmaken van de apparatuur moet echter geen dagtaak worden. ,,Onze klanten moeten zich kunnen focussen op hun kerntaken”, stelt Ronny Aarts, mede-eigenaar van Coffee@Work. ,,Daarom ontzorgen wij de klant en dat begint met een eersteklas product en dito service. Toch zien wij in de praktijk nog veel bedrijven die worstelen met de dagelijkse schoonmaak van de koffie-
apparatuur. Zonde van de tijd.” Zo ontstond het idee voor een nieuw lokaal initiatief waarin BDG Schoonmaakdiensten en Coffee@Work bedrijven de facilitaire zaken rond het koffieapparaat uit handen nemen.

Coffee@Work en BDG Schoonmaakdiensten zijn beiden volop actief in Barneveld en omgeving en hebben veel overeenkomstige klanten. Een ideaal uitgangspunt voor de nieuwe dienstverlening. Zowel Jack de Jong, directeur van BDG, als Ronny Aarts en mede-eigenaar Peter Canta van Coffee@Work zien de samenwerking dan ook als een verrijking. ,,Hiermee kunnen wij service op maat offreren, dat biedt kansen”, aldus de beide directies. Een goed voorbeeld van de succesvolle samenwerking tussen de koffieleverancier en de schoonmaakorganisatie is opdrachtgever BDU. ,,We zijn uitermate tevreden over de dienstverlening”, vertelt Bertus Willemse, hoofd inkoop bij BDU. ,,Ik doe graag zaken met mensen waar ik energie van krijg. Overigens is een leuke bijkomstigheid dat wij als lokale speler een Barneveldse koffieleverancier en schoonmaakorganisatie hebben!”

www.coffeeatwork.nl