BARNEVELD - Als echte Voorthuizenaar krijgt Jan van Leeuwen regelmatig grappen om de oren vanwege zijn liefde voor voetbalvereniging VVOP. Tegelijkertijd oogst hij met zijn onderneming Cooster coaching accountants grote waardering voor de bijdrage die zijn kantoor levert aan de Barneveldse club.

Zo lang als hij zich kan herinneren is Cooster namelijk al de huisaccountant van SDVB, vertelt Jan. “We helpen met een stukje loonadministratie, maken de jaarrekening rond en adviseren het bestuur als er bijvoorbeeld discussie is met de fiscus of als er vragen zijn rondom nieuwbouw.”

SDVB is een goed georganiseerde machine, heeft hij door de jaren heen gemerkt. “Het is professioneel en gestructureerd georganiseerd. Het bestuur weet taken goed te delegeren naar de verschillende commissies en de communicatiekanalen werken uitstekend.”

Cooster coaching accountants is gevestigd op een zichtlocatie, aan het Torenplein midden in het centrum van Barneveld. Samen met de vestiging in Bilthoven werken er in totaal zo’n dertig mensen. “We zijn letterlijk een accountantskantoor dat midden in de samenleving staat. Met sponsoring pakken we een stukje verantwoordelijkheid op die we hebben richting de Barneveldse samenleving. Sport, en in dit geval voetbal, maakt daar een groot onderdeel van uit. Kijk zaterdag maar eens om je heen. Als je ziet hoeveel mensen zich inzetten om zo’n club lekker te laten lopen, dat is gewoon fantastisch.”

www.cooster.nl