BARNEVELD - DAGU BV heeft Stads Food & Wine een metamorfose gegeven. Het is een verbouwing die naadloos past in de strategie van de onderneming om opdrachtgevers volledig te ontzorgen bij de vernieuwing van horecabedrijven, winkels, showrooms en kantoren.   

Stads draait inmiddels ruim een half jaar onder leiding van Monique Laanstra, die het bedrijf vorig jaar overnam. Monique: “Als je iets overneemt wil je er natuurlijk graag je eigen touch aan geven. We hebben Daan Gundelach gevraagd om hierover mee te denken. En het resultaat mag er zijn. Ik ben er super blij mee.”

De plaatjes spreken voor zich. Stads Food & Wine heeft een nieuw interieur gekregen waarbij de stadse sfeer van het pand tot in detail is doorgezet. De nieuwe bar, opvallende stadspoorten als blikvangers, prachtig tegelwerk en tal van opvallende accessoires hebben de sfeer compleet veranderd.?

DAGU BV ontwikkelde zich in de afgelopen jaren tot een specialist in tegelwerk, afbouw én interieur. “Met deze disciplines zijn we volledig toegerust voor metamorfoses in retailbedrijven en horeca”, legt Gundelach uit. “En als je dan in je eigen dorp dat vertrouwen en die gunning krijgt, is dat natuurlijk des te leuker.”

Metamorfose
Zo tekende DAGU BV twee jaar geleden voor de metamorfose van Duifhuizen Tassen & Koffers en nam zijn team deze zomer Baas Opticiens onder handen. “Top natuurlijk dat we dan kort daarna de opdracht krijgen om zo’n mooi café een metamorfose te geven. Stads Food & Wine heeft in relatief korte tijd naam gemaakt. Ik verwacht dat deze vernieuwing dit proces alleen maar gaat versnellen.”?

Routing verbeterd
Monique Laanstra is erg blij met de nieuwe uitstraling van Stads, vertelt ze. “Los van het compleet nieuwe interieur is - op basis van mijn ervaringen in het afgelopen half jaar - ook de routing enorm verbeterd. Nu kunnen we een stuk efficiënter en overzichtelijker werken. De eerste feestjes hebben we inmiddels achter de rug en onze gasten reageren enorm enthousiast. Maar dat kan ook niet anders. Stads Food & Wine is dankzij DAGU BV echt een plaatje geworden!”
DAGU BV is gevestigd aan de Anthonie Fokkerstraat 61 N en is niet alleen tegelspecialist, maar ook veelgevraagd partner voor complete bedrijfsmatige interieurprojecten en verbouwingen.

www.dagu.nl