Dankzij het netwerk van Barneveld Tomorrow ontstaan er mooie matches tussen studenten en bedrijven. Een mooi voorbeeld hiervan is Daniëlla Groeneveld, die door middel van het matchingsplatform haar afstudeerstage mag doen bij Business in Wind.

Daniëlla vertelt over haar ervaring met het matchingsplatform en hoe het was om door bedrijven benaderd te worden. “Ik zag een flyer van Barneveld Tomorrow voorbijkomen en dacht: dát moet ik onthouden voor in de toekomst. Ik had geen idee dat er zoveel diverse bedrijven zijn in Barneveld. Daarom is Barneveld Tomorrow een uitkomst voor mij en vele studenten met mij. Voor het invullen van een persoonlijk profiel op het matchingsplatform moest ik wel goed nadenken, maar het hielp mij ook enorm om een concreet beeld te krijgen door mijn waarden in te vullen.”

“Na het invullen werd ik al snel benaderd door Business in Wind en nog een aantal andere bedrijven. Dat was een leuke ervaring. Ik vind het belangrijk om een klik met het bedrijf te hebben. Bij Business in Wind was die goede klik er direct. Daarom ben ik ook erg enthousiast om hier te starten.”

Afgelopen februari is Daniëlla met veel plezier gestart bij Business in Wind. Ze raadt haar vrienden aan om het matchingsplatform ook in te vullen. “Ik ben erg positief over dit traject! Het was namelijk zeer eenvoudig”, aldus Daniëlla.

www.barneveldtomorrow.nl