LUNTEREN – Plannen voor een overname of investeren in machines of vastgoed? Met een groot landelijk netwerk aan geldverstrekkers biedt Eijgen Finance financieringsoplossingen voor ondernemers en beleggers. Sinds 1 april is Tonny van Dijk gestart als de financieringsspecialist voor ondernemers in de gemeenten Barneveld en Ede.

“Ondernemers die bij één van de grote, traditionele banken een financiering tot een miljoen euro willen aanvragen, wordt steeds vaker gevraagd dit online te doen. Voor sommige ondernemers werkt dit prima. Anderen willen liever persoonlijk contact en eerst sparren met een specialist. Het aangaan van een financiering is voor de meeste ondernemers geen routine en het gaat vaak om veel geld. Daarnaast zijn er de laatste jaren legio nieuwe spelers op de markt gekomen. Daar ligt voor mij een taak”, vertelt Tonny van Dijk over de start van zijn bedrijf.

Persoonlijke setting
Als onafhankelijk intermediair helpt hij mkb’ers wegwijs te worden in het woud van financieringsmogelijkheden. “Ik adviseer in een persoonlijke setting over welke oplossing op welk moment de beste is. Of dat nou een hypotheek, zakelijke lening of krediet, leaseconstructie of crowdfunding is.” Met zestien jaar ervaring op het gebied van zakelijke financieringen bij onder meer de Rabobank is Tonny van Dijk bepaald geen starter in het vak.

“Vanuit mijn vroegere werk weet ik dat veel financieringsverzoeken vragen om een maatwerkaanpak. Ik ontzorg u van a tot z en zoek de financiering die zowel realistisch als passend is. Tegelijk kan ik als franchisenemer van Eijgen Finance steunen op een groot netwerk van collega-financieel experts én kan ik putten uit ruim negentig potentiële financiers. Zo heeft de ondernemer er geen omkijken naar en kan die doen wat hij of zij het liefst doet: ondernemen.”

www.eijgenfinance.nl