BARNEVEKD - Wie zich verdiept in interne transportmiddelen merkt dat het aanbod eindeloos is van heftrucks tot palletwagens en van hoogwerkers tot stapelaars. De keuzehulp van Liftlease biedt uitkomst.

Wordt de machine binnen of buiten gebruikt? Welke aandrijving is er nodig? Heeft de machine alle ruimte of moet die tussen smalle gangpaden en stellingen zijn werk doen? Liftlease begrijpt dat de diversiteit aan mogelijkheden vragen oproept. Het bedrijf heeft echter de juiste machine voor ieder bedrijf in huis.

Keuzehulp
Daarom heeft Liftlease op haar website een nieuwe tool geïntegreerd: de Keuzehulp. In deze configurator kunnen gemakkelijk de wensen ingevoerd worden: welke werkzaamheden de machine moet uitvoeren en welke hefhoogte en -vermogen nodig is. Ook kan worden aangegeven of de machine binnen of buiten wordt ingezet. Op basis van de ingegeven voorkeuren maakt de Keuzehulp een selectie van machines die hieraan voldoen.

Leasen of kopen
Ook ziet u bij de resultaten direct de lease- en koopprijs. De leaseprijs is altijd inclusief het alles-in-1-pakket. Dit houdt in dat Liftlease zorg draagt voor de inzet van de machines. Ontzorging en serviceverlening staan bij Liftlease hoog in het vaandel. De monteurs van Liftlease zijn dagelijks onderweg door heel Nederland. Zij voeren preventief onderhoud uit en voorzien de machines van een jaarlijkse veiligheidskeuring. Staan paraat bij storingen en voeren ter plekke reparaties uit. Ook de verzekering verzorgt Liftlease. En levert de machines op locatie.

www.liftlease.nl