BARNEVELD - Na jaren afwezigheid worden er dit jaar weer awards uitgereikt aan ondernemers in de gemeente Barneveld. Dat gebeurt tijdens het Barneveldse Ondernemers Event, een initiatief van de Kiwanis Club Barneveld.

Het evenement vindt op 16 november plaats in het Schaffelaartheater in Barneveld. Tijdens de avond delen Barneveldse topondernemers op het podium hun succesverhalen. Ook is er volop ruimte om te netwerken. En dan is er natuurlijk nog de uitreiking van de drie business awards, in de categorieën Barneveldse Ondernemer van het Jaar, Jonge Ondernemer van het Jaar en Duurzame Ondernemer van het Jaar.

Nomineren nog mogelijk
In elke categorie maken drie ondernemers kans. Het is nog mogelijk om kandidaten aan te dragen. Dat kan tot 15 september via www.ondernemersevent.com. Een onafhankelijke jury kiest de winnaars en maakt die bekend tijdens het nieuwe ondernemersevent.

Opbrengst naar het goede doel
De organisatie van het evenement is in handen van Kiwanis Club Barneveld, dat met de avond geld ophaalt voor Vereniging Kinderkanker Nederland. De opbrengst van de kaartverkoop van het event gaat volledig naar dit goede doel. Ondernemers en bedrijven die aanwezig willen zijn bij het Barnevelds Ondernemers Event kunnen kaarten kopen of tafels in de zaal reserveren.