Is uw bedrijfspand, agrarisch gebouw of woning verouderd, dan zijn er twee mogelijkheden. Verkassen of een metamorfose realiseren. Voor dat laatste is Gevelstyling by Donkersteeg de specialist.

Johnny Donkersteeg loopt al verschillende jaren mee in de dak en gevelbranche. Maar, zegt hij, zeker in onze regio zijn ze niet de enige. Dat is een van de redenen waarom Donkersteeg zijn koers recentelijk verlegde. Van Donkersteeg Montage naar een gespecialiseerd bedrijf in gevelstyling met een betrokken team van vakmensen.

 “De gevel van een pand is het visitekaartje van uw onderneming”, vertelt Donkersteeg. “Alle reden dus om na te denken over hoe deze gevel wordt vormgegeven, omdat daardoor de uitstraling van een pand wordt bepaald. Dit is dan ook iets waar wij, als kleine, maar betrokken partij in de dak- en gevelbranche, veel voor gevraagd worden. We denken graag met onze klant mee. Veelal hebben mensen geen idee welke mogelijkheden er zijn om hun gevel de juiste uitstraling te geven.”

Waar dak- en gevelbeplating vroeger vooral werd toegepast in agrarische gebouwen en vierkante hallen, wordt beplating tegenwoordig in bijna elke sector toegepast. Dit komt onder andere doordat er in de loop der jaren steeds duurzamere en mooiere materialen te koop zijn. Met de juiste materiaalkeuze, de juiste manier van monteren, en de juiste zorg aan afwerking krijgen bedrijfspanden, kantoorgebouwen, stallen en woningen de uitstraling die ze verdienen.

Wat opvalt is dat veel eigenaren geen idee hebben wat de mogelijkheden zijn om hun bestaande pand een compleet nieuwe uitstraling te geven. “Er wordt vaak veel te snel over verhuizen of nieuwbouw nagedacht. Met de juiste aanpak van ontwerp tot uitvoering ondergaat uw pand een complete metamorfose waardoor het veelal weer jaren mee kan. Tegelijkertijd kan dak- en gevelrenovatie van uw pand benut worden om het comfort in uw pand te verhogen en het energieverbruik te verlagen door gebruik te maken van geïsoleerde dak- en gevelbeplating.”

“We denken graag mee als het gaat om advies over materiaal, stijl en kleurkeuze. Dit geldt overigens niet alleen voor gevelrenovatie, ook nieuwbouwprojecten met uitstraling verdienen onze aandacht.”

www.gevelstyling.nl