BARNEVELD – Wat doe je als je een succesvol reisbureau runt dat een groeiend aantal klanten in de regio Barneveld trekt? Dan word je lid van de JOS! Want daar ontmoet je collega-ondernemers, word je geïnspireerd en ontmoet je potentiële opdrachtgevers.

Voor Jolanda Methorst was het twee jaar geleden daarom niet meer dan vanzelfsprekend om zich aan te sluiten bij deze ‘gezellige, gevarieerde en jonge ondernemersclub’, zoals ze het noemt. Inmiddels heeft ze er al heel wat ontmoetingen met collega-ondernemers op zitten, en heeft ze verschillende bijeenkomsten bijgewoond. “Dat ging heel makkelijk”, blikt ze terug. “Ik kende er nog niet heel veel mensen, maar ik werd moeiteloos geïntroduceerd. En omdat veel activiteiten interactief van karakter zijn, is de drempel laag om met elkaar in gesprek te komen.”In het dagelijks leven runt Jolanda haar onderneming Jolanda Methorst Personal Touch Travel. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten organiseert ze vakanties, verre reizen op maat en meerdaagse teamuitjes. Ook stapt ze regelmatig in de bus of het vliegtuig in de rol van reisleidster bij meerdaagse teamuitjes die ze zelf heeft georganiseerd voor bedrijven.

De aandacht voor haar reisbureau is groeiende en met name ondernemers maken steeds frequenter gebruik van haar organisatietalent en enthousiasme. “Ze waarderen met name het ontzorgen”, vertelt ze. “Ze zijn druk, en bovendien is er zoveel aanbod dat ze het graag overlaten aan iemand die de weg kent. Ik neem door wat de wensen zijn en vervolgens regel ik alles tot in het kleinste detail.”

www.jolandatravel.nl