Barneveld - Op veel materialen kan je onmogelijk printen, maar DSB Printservice investeerde onlangs in een superlaser. Hierdoor gaat een wereld aan mogelijkheden open, aldus Chantal Pieper van het Barneveldse printbedrijf aan de Bellstraat.

“Glazen, wijndozen, broodplanken, stoffen, geschenkverpakkingen, leer, spiegels... je kunt het zo gek niet bedenken of deze printer kan het snijden of graveren”, vertelt Chantal. “Zonder dat er dure stansvormen gemaakt hoeven te worden. Dus ook te gebruiken voor klanten die maar één exemplaar nodig hebben van een geprint of gelaserd object.”

DSB Printservice wil graag voorop lopen in variabel printen, geeft Pieper aan. “Niet alleen op papier, maar ook op talloze andere materialen. Dat is de reden waarom we geïnvesteerd hebben in deze alleskunner.” In de afgelopen periode gingen al tal van kerst-geschenken en -verpakkingen onder de laser om ze van een persoonlijke reclameboodschap te voorzien. De reacties zijn fantastisch, vertelt Chantal. “Er dienen zich steeds weer nieuwe mogelijkheden aan en het leuke is dat klanten zelf ook met ideeën komen. Dit apparaat biedt marketingkansen die er eerder niet waren, omdat het beprinten van reclamematerialen al snel heel hard in de papieren loopt.”

www.dsbprintservice.nl