BARNEVELD – eDifference uit Barneveld is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Dutchento Awards. Een prestigieuze e-commerce award die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste webshops gerealiseerd middels Magento, het grootste e-commerce platform ter wereld.

eDifference is gespecialiseerd in innovatieve e-commerce oplossingen voor retail, groothandelaren en fabrikanten. Begin dit jaar ontwikkelden zij voor Nautasign – dé marktleider in de sign- en large format printindustrie – een nieuwe webshop. Deze fungeert als belangrijk inkoop- en servicekanaal voor onder andere drukkers, carwrappers en interieurdesigners. Met de high-end vormgeving, unieke accountomgeving en uitgebreide informatievoorziening maakt eDifference nu kans op Dutchento Award.

Bij eDifference zijn wij trots op het platform dat wij voor Nautasign hebben mogen realiseren. Een webshop vol maatwerk, unieke oplossingen en met een razendsnelle performance. Dat wij wederom genomineerd zijn voor een Dutchento Award is een kers op de taart", aldus Jaco Kuiper, eigenaar van eDifference.

Op vrijdag 1 juni wordt de uitslag bekendgemaakt op de ‘Magento Awards 2018’ in Utrecht. eDifference is door de vakjury genomineerd in de categorie 'Magento B2B-project', maar de award daadwerkelijk binnenslepen kan alleen door middel van stemmen. Iedereen kan stemmen op de genomineerden tot en met 31 mei. Alle genomineerden bekijken en stemmen kan via onderstaande link.

edifference.nl/stemmen.