KOOTWIJKERBROEK – Met 4everFlowers maakt Corrie van den Oever niet alleen bloemwerken voor trouwerijen en uitvaarten, maar is ze ook actief voor zakelijke opdrachtgevers. 

“Vorig jaar ben ik als freelance bloemist voor mezelf begonnen nadat ik veertien jaar in een bloemenwinkel in Lunteren heb gewerkt. Ik werk vanuit huis en heb een atelier waar ik de mooiste verse én zijden boeketten maak. Ook word ik als zzp’er ingehuurd om in bloemenzaken in te vallen tijdens piekdrukte of om medewerkers met zwangerschaps- of ziekteverlof voor korte of langere tijd te vervangen.”

"Met 4everFlowers maak ik niet alleen bloemwerken voor trouwerijen en uitvaarten, maar ben ik ook actief voor zakelijke opdrachtgevers. Ze kunnen bij mij een abonnement nemen op boeketten zijdebloemen, die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Ze vormen een echte eyecatcher in bijvoorbeeld een vergaderruimte of op de balie van een receptie. Ondernemers kunnen kiezen uit boeketten die variëren in drie verschillende groottes. De boeketten worden vier keer per jaar gewisseld. Ideaal voor drukke ondernemers die geen tijd hebben om elke week verse bloemen te kopen. Bovendien is het een duurzaam alternatief voor verse bloemen. Je hebt er geen omkijken naar, je bespaart je veel geld en het boeket is prachtig om te zien. Alleen maar voordelen!”

“In zowel mijn zijdebloemen als mijn rouw- en trouwwerk heb ik echt mijn eigen stijl: modern, eigentijds en gedurfd. Ik gebruik graag veel kleur, maar hou ook van pasteltinten. Natuurlijk is het belangrijk om op een persoonlijk manier, samen met mijn klanten tot een mooi geheel te komen.”

www.4everflowers.nl