BARNEVELD - SDVB is een professionele en levendige club waar volop aandacht is voor de jeugd. Een plek waar verbindingen ontstaan en ruimte is voor ontwikkeling. Daar draagt Midden Nederland Makelaars graag aan bij.

Zijn collega-bedrijfsmakelaar Paul van de Koot en woningmakelaar Andries Mulderij zijn actief betrokken bij de club, maar ook Gerben Hartkamp weet de weg naar de velden van SDVB goed te vinden. Langs de lijn om zijn zoon Derck aan te moedigen bijvoorbeeld. Een voetbalclub is bij uitstek een plek om elkaar te ontmoeten, vindt hij, en ook de businessclub biedt regelmatig een mooie gelegenheid voor ontmoeting en inspiratie. Het bedrijfsbezoek aan de Barneveldse onderneming EeStairs vorig jaar bijvoorbeeld, waar zijn collega’s met ruim honderd andere ondernemers enthousiast op terugkijken. “Het zegt genoeg dat zo’n ondernemersevent druk bezocht wordt. Je ontmoet elkaar, krijgt een kijkje in de keuken van een gerenommeerd Barnevelds bedrijf en doet inspiratie op. Dat voegt écht iets toe voor ons als businessclublid.”

Midden in de samenleving
Doordat Midden Nederland Makelaars het grootste woningaanbod in de regio heeft, krijgen Gerben en zijn team veel potentiële kopers over de vloer én op de website. Maar ook het grote netwerk van het makelaarskantoor zorgt voor een levendige groei van de klantenkring, waar natuurlijk ook veel leden van de businessclub deel van uitmaken. “Zo gaat dat. Je spreekt elkaar en leert elkaar kennen, waardoor de drempel wordt weggenomen om elkaar over en weer in te schakelen.”

www.mnm.nl