Waar gewerkt wordt, moet schoongemaakt worden. Voorthuizenaar Alfons van den Heuvel van ABC Products helpt grote en kleine ondernemingen om dat zo grondig en duurzaam mogelijk te doen. Met ‘groene’ schoonmaakmiddelen, slimme en recyclebare verpakkingen, efficiënte doseerapparatuur én een goed advies.

Zijn jarenlange horeca-ervaring is daarbij zeker niet onhandig, vertelt Alfons. Als geen ander weet hij hoe belangrijk hygiëne én een efficiënte werkwijze zijn, zeker in een keuken. En dat is precies waar hij met ABC Products zijn klanten mee helpt. Als franchisenemer van de succesvolle formule ging hij ruim drie jaar geleden van start onder de naam Van den Heuvel ABC Products en sindsdien ziet hij zijn klantenkring gestaag groeien. Het groene en efficiënte karakter van zijn producten en werkwijze spreekt anno 2019 veel bedrijven aan. “Ons uitgangspunt is dat schoonmaakmiddelen eenvoudig, veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Met slimme en herkenbare labels die corresponderen met de juiste dispensers. En met afgesloten verpakkingen die hergebruikt worden en met effectief transport en voorraadbeheer.”

Duurzaam
ABC Products gebruikt verpakkingen die voor 81 procent uit rietsuiker bestaan, vertelt Alfons. Deze 'bag-in- box' zuigt zich vacuüm, wordt 90 procent kleiner en vervolgens hergebruikt door de klant, die hierdoor geen (chemisch) afval meer heeft. De grondstoffen die ABC op eigen recept produceert, zijn volledig afbreekbaar en dat maakt de onderneming uniek in Nederland.” De lege verpakkingen worden (eenmaal leeg) weer opgehaald bij de klant. Met een efficiënt voorraadbeheer via een handige app wordt tijdig een nieuwe voorraad aangeleverd.”

Besparing
Naast het ontwikkelen van eigen schoonmaakartikelen heeft ABC Products slimme doseerapparaten ontwikkeld, zodat gebruikers niet meer na hoeven te denken over de juiste hoeveelheid schoonmaakmiddel per emmer. “Maar al te vaak komen we bij bedrijven over de vloer waar te veel vaatwasmiddel wordt gebruikt. Als je de juiste middelen gebruikt en deze goed doseert, kan je tot wel 40 procent besparen! Als je dat rekensommetje maakt, is de keuze voor onze producten en werkwijze niet meer dan logisch.”

Belangstelling? Bel of mail even met Alfons van den Heuvel (06 2355 4703 en alfons@abcproducts.nl). 

www.abcproducts.nl