BARNEVELD – Het nieuws is met een feestelijke uitnodiging verspreid onder leden en inmiddels stromen de aanmeldingen binnen: de BIK bestaat 70 jaar en dat wordt gevierd tijdens een weekend (27 en 28 september) in het mooie Maastricht.

BIK-leden en hun partners checken vrijdag 27 september in op een bijzondere locatie: Kasteel Vaeshartelt, dat op 5 minuten rijden ligt van het historische centrum van Maastricht. Na een lunch volgt aansluitend een activiteitenprogramma, waaronder een escape game, vlaaien bakken en een rondleiding en wijnproeverij in de Apostelhoeve, Nederlands oudste en een van de grootste wijndomeinen van Nederland.Tijdens de rondleiding brengen BIK-leden onder meer een bezoek aan de wijngaard, het pershuis en de wijnkelders. Aansluitend is er een wijnproeverij van de Apostelhoeve wijnen in één van de proeflokalen. Natuurlijk is er tijdens de proeverij de gelegenheid om de wijnen gezamenlijk te beoordelen.Een borrel en aansluitend een diner luiden de feestavond in. De zaterdag staat vervolgens in het teken van ontbijten, een spelactiviteit en een lunchcruise over de Maasvallei.

Ondernemers Event Gemeente Barneveld
Inmiddels raakt de BIK-agenda voor de laatste maanden van 2024 goed gevuld. Zo staat na het grote succes van vorig jaar op 14 november opnieuw het Ondernemers Event Gemeente Barneveld gepland. Ben of ken jij die Ondernemer van het Jaar, Duurzame Ondernemer van het Jaar of Jonge Ondernemer van het Jaar? Laat het  weten!

www.bikbarneveld.nl
www.ondernemersevent.com