KOOTWIJKERBROEK – Hij is jong,  heeft veel ambitie en al een mooie  orderportefeuille. Met zijn onderneming Erjan Bouw bedient de 24-jarige Erjan van Ee een groeiende klantenkring in de regio Kootwijkerbroek.

Het zijn stuk voor stuk projecten waar hij met veel plezier en vakmanschap aan heeft gewerkt of nog volop mee bezig is, vertelt hij. Samen met zijn maat gaat hij geen bouwkundige uitdaging uit de weg. “We werken allebei op dezelfde manier, houden van zuiver waterpaswerk met oog voor detail. We gaan pas weg als een klant helemaal tevreden is, en wij zelf ook.” Belangrijk daarin is een heldere communicatie, weet hij uit ervaring. En daarin is tijd voor de klant nemen onmisbaar. “Een huis laten bouwen maak je maar één of misschien hooguit twee keer in je leven mee. Als klant wil je dan graag werken met een bouwer die werkt met zorgvuldigheid en precisie, meedenkt over alle grote en kleine wensen die er zijn en een planning en advies geeft voor het hele project. Daar moet je de tijd voor nemen en alle aandacht aan geven. Ik denk dat we ons daarin weten te onderscheiden.”

Als 19-jarige bouwde hij al onder begeleiding van zijn toenmalige werkgever de eerste vrijstaande woning. In de afgelopen vijf jaar leverde hij grote en kleine nieuwbouwprojecten op, waaronder een ruime woning aan de Thorbeckelaan. Momenteel werkt hij op drie lopende bouwprojecten en stroomt de orderportefeuille voor de tijd erna alweer vol. Daarnaast bouwt hij zijn eigen huis aan de Walhuisweg, waar hij in de toekomst hoopt te gaan wonen. Door de nieuwe technieken in de bouwwereld verveelt het werk nooit, vindt Erjan. “Ik houd alle ontwikkelingen goed in de gaten, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Sowieso ben ik wel iemand die zich niet laat tegenhouden door een gebrek aan kennis of ervaring op enig gebied. Je kunt alles leren en overal informatie over inwinnen. Bovendien heb ik in mijn nabije omgeving mensen met veel kennis op het bouwvlak. Door te werken met vaste en trouwe onderaannemers ronden we elk project af met een mooi eind resultaat.” 

Lidmaatschap
In Kootwijkerbroek kent iedereen iedereen en er is veel onderling contact in de bouwwereld waarin Erjan werkzaam is. Zijn recente lidmaatschap van de OVK sluit daar mooi op aan, vertelt hij. “Leuk om andere ondernemers te leren kennen en te weten wat er speelt. Ik ben nieuwsgierig en heb graag contact met anderen.”

www.erjanbouw.nl