BARNEVELD - De ervaren fotografe Nicolien van Leeuwen heeft zich per juni gevestigd op bedrijventerrein De Briellaerd. Met haar nieuwe bedrijf Fotografie Barneveld wil ze onder meer zakelijk Barneveld veroveren.

Van Leeuwen is reeds jarenlang actief in fotografie, zowel in de studio als op locatie. Zij koppelt die ervaring aan een grote dosis creativiteit en zoekt vaak net even een andere invalshoek. Ze gaat zich onder meer richten op het reglmatig verversen en actualiseren van beeldmateriaal voor websites en Facebook-pagina’s van bedrijven. Nicolien: ,,Juist door nieuwe beelden op je website, zie je dat je website meer wordt bezocht en door meer mensen, dus ook potentiële klanten, wordt bekeken. Iedereen weet dat, maar het maken en plaatsen van nieuwe foto’s wordt nogal eens vergeten of naar achteren geschoven. Met Fotografie Barneveld kun je afspraken maken over eenmalig of regelmatig nieuw beeldmateriaal.”

Ook particulieren zijn bij Fotografie Barneveld aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een fotoshoot of reportage in de studio of op locatie. ,,Van de allerliefste baby- en kinderfoto’s tot en met de creatieve, treffende en sfeerrijke huwelijksreportages. Voor die laatste categorie biedt Fotografie Barneveld een aantrekkelijke mogelijkheid om – geheel gratis – gebruik te maken van een exclusieve, open witte MG. Deze prachtige oldtimer geeft de huwelijksdag en natuurlijk de fotoreportage een unieke meerwaarde en maakt de huwelijksdag helemaal af en extra gedenkwaardig.” Fotografie Barneveld is – met studiofaciliteiten – gevestigd aan de Anthonie Fokkerstraat 61M in Barneveld.

www.fotografiebarneveld.com