BARNEVELD - Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de Rabobank Gelderse Vallei en Interpolis op woensdagavond 20 juni een gratis startersevent in de Veluwehal. Oriënterende starters, beginnende ondernemers en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud kunnen er terecht voor onder andere kennissessies en workshops.

“70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Een gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak”, vertelt Jonathan de Voogd van Startersdagen.com. Met een event voor starters wil het bedrijf beginnende ondernemers een zetje in de rug geven.

Het startersevent begint om 17.30 uur met een broodjesbuffet. Op het programma staan twee rondes waarin de deelnemers workshops of kennissessies kunnen volgen. Tussendoor kunnen ze zich op de startersmarkt oriënteren bij landelijke en regionale bedrijven en adviseurs die zich richten op starters. Het startersevent is gratis te bezoeken, maar deelnemers moeten zich wel vooraf aanmelden.

www.startersdagen.com/geldersevallei2018