BARNEVELD - Hoe vier je een 25-jarig bedrijfsjubileum in stijl? Magnus koos voor een spetterend kasteelfeest met als thema ‘Silver’.

De medewerkers van het Naardense bedrijf werden bij Kasteel De Schaffelaar ontvangen op een zilveren loper. Ze konden bij de entree nog even snel een zilveren gilet, jasje, sjaal of boa mee pakken, waarna het feest losbarstte. “We hadden een viergangendiner met allemaal kleine gerechtjes en daarna een dessertbuffet. Swinging Piano’s, met daarin Voice of Holland-finaliste Kim de Boer, trad op. En in de kelder kon je je geluk beproeven aan één van de drie casinotafels”, vertelt organisator Kimm van Splunter-Mazer. Rond één uur verkaste het gezelschap naar een hotel in Garderen en zat de Magnificent Silver X-mas Party er op.

Medewerkers waren laaiend enthousiast, blikt Kimm terug. Ook zelf is ze tevreden. ,,We zochten een locatie die goed bereikbaar is. Sfeervol van binnen én buiten. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een overnachtingsmogelijkheid in de buurt. Kasteel De Schaffelaar voldeed daaraan en dacht ook goed met ons mee over de invulling van het thema.” Magnus innoveert bedrijfsprocessen voor grote en middelgrote organisaties. Door buiten de gebaande paden te denken en met moderne technologie aan slimme oplossingen te werken helpt Magnus de business naar een hoger niveau te transformeren. Daarbij kijkend naar organisatie, mensen en IT. Zo kunnen klanten sneller en efficiënter werken tegen lagere kosten op de nieuwste markten.