BARNEVELD - Stichting Barneveld Tomorrow heeft in de afgelopen twee maanden twee Barneveldse start-ups ondersteund bij het opzetten van hun business. Het gaat om Level Fitness en Re-Present. 

Level Fitness is een nieuwe sportschool, die zich vestigt aan de Gelkenhorsterweg in Barneveld. Barneveld Tomorrow bracht de ondernemer achter Level Fitness in contact met financiers, waarmee een startkapitaal voor de sportschool verkregen kon worden.

Re-Present is een start-up van JFC-scholieren. Zij ontwikkelden een app waarmee leerlingen snel het juiste lokaal in hun school kunnen vinden. De app bleek een instant succes, de jongeren willen de app nu breder uitrollen en mikken daarbij op eigenaren van grote openbare gebouwen en ruimtes zoals ziekenhuizen, gemeentehuizen, bibliotheken, winkelcenra en musea. Barneveld Tomorrow ondersteunt deze jongeren met advies door ervaren ondernemers en partners uit het netwerk van de stichting.

Compleet aanbod voor start-ups
"Als stichting mikken we niet alleen op het behoud van hoogopgeleide jongeren voor Barneveldse bedrijven. We willen ondernemende jongeren ook helpen om hun dromen om te zetten in een bedrijf en start-ups helpen om te groeien. Onze ondersteuning is daarbij zeer breed. We kunnen bijvoorbeeld voorzien in huisvesting, bemiddelen in financiering, start-ups in contact brengen met interessante kennis- en businesspartners en adviseren over onderwerpen als financiën, marketing of juridische zaken", zegt Joop van Veelen van Barneveld Tomorrow.

Groeiend netwerk van partners
In de afgelopen maanden groeide ook het netwerk van Barneveldse bedrijven dat Barneveld Tomorrow ondersteunt. Eén van de partners van de stichting is Zevenbergen Kantoorefficiency uit Barneveld. De Barneveldse kantoor- en projectinrichter transformeerde de locatie van Barneveld Tomorrow aan het Torenplein tot een inspirerende werk- en ontmoetingsruimte voor high potentials. Zevenbergen beschikt op Harselaar over een showroom van ruim 2000 m2 met een compleet aanbod aan kantoormeubilair en kantoorartikelen. Zevenbergen kan opdrachtgevers bovendien volledig ontzorgen met diensten als ontwerp, inrichting, montage en verhuizing van kantoormeubilair. 

www.barneveldtomorrow.nl