KOOTWIJKERBROEK – Online niets anders dan positieve reviews, en dat is waar ze het voor doen bij WF Vloerbewerking. Dagelijks verwijdert het team van vloerspecialisten oude vloeren in woningen en bedrijfspanden in heel Nederland.

Met name parketvloeren worden regelmatig aangepakt, vertelt Gerdien van ‘t Foort die samen met haar man Willem-Jan het bedrijf vier jaar geleden startte. “Dat is namelijk een intensief en tijdrovend werk waar je de juiste machines voor nodig hebt. Lamelparket, visgraatparket, tapis of een andere soort parket: elke soort heeft weer andere eigenschappen en vraagt om een andere manier van verwijderen.”

Ride-on stripmachine
Vaak is een parketvloer meerdere keren verlijmd, bijvoorbeeld een onderlaag van spaanplaat die op de dekvloer is gelijmd, met daaroverheen een laag parket. “Het komt ook voor dat dit ook nog eens vastgenageld is met stalen spijkers. Kortom, parketvloeren liggen vaak erg vast en zelf verwijderen is lastig en zwaar werk. WF Vloerbewerking heeft de vakkennis, ervaring en de middelen om dat werk uit handen te nemen. En met onze ride-on stripmachine is de klus in de meeste gevallen in een dag geklaard.”

Vloerverwarming
Bedrijven schakelen WF Vloerbewerking vaak in als een bedrijfsruimte of showroom verbouwd gaat worden. Maar ook wordt een vloer regelmatig verwijderd met het oog op (nieuwe) vloerverwarming. WF Vloerbewerking legt zelf geen vloerverwarming aan, vertelt Gerdien, maar werkt hiervoor samen met specialistische bedrijven die het freeswerk en de daadwerkelijke installatie op zich nemen.

Eén complete offerte
“Een voordelig totaalpakket: verwijdering van de oude vloer, het gereedmaken voor het aanleggen en aansluiten van de vloerverwarming en vervolgens het afwerken en egaliseren van de vloer in één complete offerte. Het enige dat de klant zelf moet doen, is er vervolgens van gaan genieten!”

WF Vloerbewerking is gevestigd aan de Essenerweg 144-01 en is bereikbaar via  0342 - 78 50 44, 06 - 45 54 62 79 en info@wfvloerbewerking.nl.

www.wfvloerbewerking.nl