BARNEVELD - Lagen de cv’s tot voor kort voor het oprapen, inmiddels trekt de arbeidsmarkt aan en wordt er weer gevochten om goed personeel. Regionale arbeidsbemiddelaar Get Work, gespecialiseerd in uitvoerend werk opende daarom een vestiging in Barneveld.

Een potentiële werknemer moet gekwalificeerd zijn, maar ook passen bij de cultuur van een organisatie. ,,Over zachte criteria, zoals arbeidsethos en persoonlijkheid, staat op het cv veelal niets vermeld’’, vertelt Edwin Bosch, accountmanager regio Barneveld. Get Work richt zich op het persoonlijke aspect van arbeidsbemiddeling. ,,Terwijl juist die criteria het meest bepalend zijn bij het aannemen en behouden van personeel. Door de opdrachtgever en de uitzendkracht persoonlijk te leren kennen, kan een goede match gemaakt worden. Daar neemt Get Work de tijd voor.”

 ’Samen met regiomanager Reinald van Zeeburg bemant Edwin de Barneveldse vestiging. Get Work Nunspeet en Barneveld zijn actief in diverse branches, maar hebben speciale aandacht voor bouw en techniek. Daarnaast zijn er kantoren in Baarn, Dronten, Epe, Heerde, Nijverdal, Raalte en Zwolle. Edwin: ,,Onze vestigingen liggen veelal in dorpen. De dorpse mentaliteit zit niet alleen in onze genen, maar ook in die van onze klanten en uitzendkrachten. En dat matcht! Door actief gebruik te maken van social media en ons eigen netwerk en jarenlange ervaring in de regio weten wij vacatures onder de aandacht te brengen bij de juiste personen, zodat we snel en effectief kunnen werven.”

  getwork.nl