BARNEVELD – Kennis en ervaring uitwisselen en daardoor nóg sterker worden als ondernemerscollectief. Dat is en blijft een van de speerpunten waar ook de komende maanden aan gewerkt wordt binnen de JOS. Daarom wordt onvermoeibaar de samenwerking gezocht met de BIK.

Dat gebeurt niet alleen in regelmatige overleggen op bestuursniveau, maar ook door middel van het met succes geïntroduceerde buddy-systeem. Op een eerdere oproep of er JOS-leden zijn die het leuk en zinvol vinden om aan te sluiten bij een BIK-portefeuille waren er diverse enthousiastelingen die zich gemeld hebben. Het resultaat is een gezamenlijke verdieping in portefeuilles als Barneveld Werkt en onderneemt en Barneveld werkt samen. Als er JOS-leden zijn die hier alsnog interesse in hebben, kunnen zij zich aanmelden bij het bestuur.

De afgelopen maanden zijn er wat wisselingen geweest in het bestuur. Jeroen Woudenberg is gestopt met zijn voorzitterschap en gaat nog een jaar door als algemeen lid. Zijn functie is overgenomen door Winny van Engelenhoven, in het dagelijks leven werkzaam als advocaat bij Van Veen Advocaten in Ede. Hilde Brouwer is ook gestopt met haar rol als bestuurslid en Babbet Duijkers en Rik van der Woerd zijn toegetreden tot het bestuur.

Activiteiten
Uiteraard staan er ook weer diverse gezellige en inspirerende activiteiten op het programma (zie kader hiernaast). Ook in het nieuwe seizoen zal weer blijken dat de JOS niet alleen een vereniging is waar gezellig wordt geborreld en gebarbecued, maar ook een platform waar ondernemers netwerken en waar kennis en ervaring worden gedeeld, vergroot, verbreed en verdiept. Lid worden? Kijk op de website en kom in actie!

www.josbarneveld.nl